Pozicije: Sve pozicije
Restorani (Beograd): Toro, Ambar, Mala Fabrika Ukusa, Buena Vida, Burito Madre

O našem uspehu:

Street Guys Hospitality je internacionalna američko-srpska kompanija koja trenutno posluje na ova dva kontinenta, i broji više od 700 ljudi. Od našeg skromnog početka, uvek smo imali veliku viziju da spojimo jedinsveno gostoprimstvo balkanske regije sa visokim standardom i disciplinom zapada.

Ono na šta smo najponosniji jeste most koji smo sagradili između ljudi, ali i kultura, zbog čega zasluženo nosimo nadimak ambasadora kulture među ugostiteljima. Naš Ambar je postao internacionalni brend koji oslikava duh Balkana u prestonici SAD-a, zadržavajući prvo mesto na Trip Advisor-u za ceo grad.

Toro Latin GastroBar, iza kog stoji ime slavnog kulinarskog genija Ričarda Sandovala, je ideja koja je izmakla kontroli i trenutno predstavlja jedan od najinteresantnijih Beogradskih fenomena na listi svakog turiste koji posećuje najveći grad Balkana.

Još neki od naših koncepata u SAD-u su BABA, TTT, Buena Vida i Buena Vida Social Club, dok su u Beogradu naročito popularni Mala Fabrika Ukusa i Burrito Madre, fast-casual restoran koji je uneo meksičke klasike u svakodnevnicu Beograđana.

Ko smo mi?

Naš uspeh je veliki, ali je samo posledica opakog rada ekipe koja ima zajednički cilj. Zato je timski duh u našim restoranima prioritet, koji nema alternativu. Pre svega smo ugostitelji koji žive od toga da ljude čine srećnim i to je strast koja nas gura da budemo najbolji u ovom poslu. To što stalno napredujemo, međutim, znači i da naša ekipa nikad nije dovoljno velika. U narednoj godini planiramo otvaranje novog koncepta i našeg najvećeg restorana do sada u Srbiji kao i širenje postojećih na novim lokacijama u Beogradu.
Zato nam treba dobro pojačanje!
Ako želiš karijeru, a ne posao, nastavi da čitaš.
Ako želiš porodicu, a ne kolege, nastavi da čitaš.
Ako ti je ugostiteljstvo strast, a ne obaveza, nastavi da čitaš.

A evo šta mi nudimo:

Svi kandidati koji prođu selekciju tokom Dana otvorenih vrata kompanije dobijaju plaćenu obuku: ,,SGH Akademija“ sa izređenim sertifikatom posle položenog testa za servera, barmena ili kuvara.

Nakon obuke, kandidat će dobiti ponudu da radi u jednom od naših restorana na ovim pozicijama.

Mi, međutim, smatramo da je najbitnija stvar koju nudimo karijera u ugostiteljstvu. Danas ovu kompaniju vode ljudi koji su počeli na pomoćnim pozicijama u nekom od naših restorana i planiramo da uvek rastemo brzo koliko i naši radnici.

Ukoliko želiš da živiš negde između Srbije i zapada, da radiš u ugostiteljstvu i budeš deo nečeg većeg od sebe, prijavi se i obezbedi učešće tokom Dana otvorenih vrata!

Prijavi se odmah

    Dan otvorenih vrata kompanije prvi put će se održati 21.10.2019. sa početkom u 9:00h u restoranu Ambar.


    Prezime:

    Broj telefona:

    E-mail:

    Pozicija za koju se prijavljujem